Ako prvé očistíme kúsok zázvoru, o veľkosti palca a nakrájame ho najemno. Taktiež očistíme a nakrájame na tenké plátky cesnak. Do rozpálenej panvice pridáme trochu arašidového oleja. Do arašidového oleja v panvici pridáme orestovať zázvor a cesnak. Po chvíli restovania pridáme nakrájané hríby Shitake. Po miernom orestovaní pridáme sójovú a rybaciu omáčku. Všetko necháme chvíľu prebublať a následne pridáme vývar alebo vodu. Do takto pripravenej zmesi pridáme lístky Pak choi a prikryjeme. Necháme chvíľu podusiť, pokiaľ Pak choi trochu nezmäkne, odokryjeme a necháme zhustnúť omáčku. Pridáme nasekaný koriander, limetkovú šťavu a datľový sirup, poprípade med alebo iné sladidlo, podľa chuti. Po naservírovaní na tanier, celú zmes posypeme sezamom. Kto má rád pikantné, pridáme ešte trochu najemno nakrájanej chilli papričky.