Kuracie prsia nakrájame na menšie kúsky, najlepšie na tenké slíže. Je to z toho dôvodu, že v Ázií sa všetko pripravuje veľmi rýchlo a malo by byť všetko nakrájané na malé kúsky. Cesnak s reďkovkami nakrájame na tenké plátky. Taktiež bambusové výhonky a chilli nakrájame na menšie kúsky. Chilli môžete vynechať. Zázvor o veľkosti palca nakrájame nadrobno. Škrob roztopíme vo vode. Do rozpálenej panvice pridáme arašidový olej. Olej si potrebujeme ochutiť, a preto do neho pridáme zázvor, cesnak a chilli. Všetko spolu chvíľu restujeme. Ďalej pridáme mäso a pokračujeme v restovaní. Potom pridáme bambusové výhonky. Keď je všetko orestované pridáme teriyaky omáčku, sójovú omáčku a sezamový olej. Omáčky nám okamžite skaramelizujú a potom pridáme už len vodu so škrobom. Necháme minútu zovrieť a servírujeme. Keď je jedlo naservírované, posypeme ho čerstvou reďkovkou.