Ako prvé zomelieme hovädzie mäso, ktoré následne dochutíme soľou a čiernym korením. Z takto pripraveného hovädzieho mäsa vytvarujeme guličky. Stonkový zeler a cukety nakrájame na menšie kúsky. Šalotku nakrájame najemno. Do panvice pridáme olivový olej. Na rozpálenom ohni z každej strany opečieme mäsové guličky. Následne guličky vytiahneme a pridáme najemno nasekanú šalotku, ktorú restujeme dozlatista. K šalotke potom pridáme stonkový zeler a cukety. Chvíľu restujeme a pridáme biele víno, ktoré necháme ,,minútku,, prevariť, aby sa z neho odparil alkohol. Následne pridáme vývar alebo vodu. Do tejto zmesi vložíme mäsové guličky a pod pokrievkou varíme 8 -10 minút. Následne guličky vytiahneme, zmes rozmixujeme. Do zmesi potom pridáme nastrúhaný parmezán, dochutíme soľou, čiernym korením, pár kvapkami citrónu a prilejeme smotanu. Všetko spolu premiešame, pridáme do omáčky guličky a môžeme servírovať.